Vinyl vloeren | Vloeren | Decorazone
15502
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15502,page-child,parent-pageid-15391,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Zacht, warm en waterdicht

 

Decorazone verkoopt kwalitatief hoogwaardige vinyl vloeren, die geschikt zijn voor zowel particulier als commercieel gebruik. Door de verschillende diktes in de sterke toplaag kan deze vloer voor verschillende doeleinden ingezet worden, van slaapkamer tot fabrieksvloer. Hoe dikker de toplaag, hoe slijtvaster de vloer. Wij helpen u graag aan de juiste kwaliteit passend bij uw situatie.

 

Vinyl vloeren zijn stille vloeren, ze dempen zowel omgevingsgeluid als contactgeluid. Verder staat vinyl bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Het is zeer makkelijk te onderhouden en geschikt voor vloerverwarming. Inmiddels heeft productontwikkeling ervoor gezorgd dat de voordelen van vinyl verder uiteenlopen. Het product  is opgebouwd uit meerdere lagen. De bovenste laag is slijtvast en heeft een glimmende of matte laag die bescherming biedt tegen krassen. Deze toplaag zorgt er tevens voor dat de door u gekozen structuur mooi tot zijn recht komt. Onder deze laag bevinden zich zachtere lagen die kleine oneffenheden in de vloer opvangen.

 

Onze vinylcollectie bestaat uit de meest uiteenlopende uitstralingen, prints en dessins. Zo kunt u kiezen voor een houtstructuur, marmer, stenen plavuis of bijvoorbeeld geblokte prints. Van een vinyl vloer heeft u jarenlang plezier!

 

 

Laten leggen of doe-het-zelven?

 

Alle onze vinyl vloeren dienen op rol besteld te worden. Wij verkopen vinyl op rol vanaf vier of vijf meter breed. Het leggen van vinyl is secuur werk. Indien het leggen goed is uitgevoerd, gaat het vinyl langer mee. Ook is de isolerende en geluiddempende werking dan veel beter. De ondervloer moet voldoende droog, vlak en vast zijn. Wanneer dit niet het geval is, dient u maatregelen te treffen om de vloer te drogen en/of te egaliseren.

Wilt of kunt u uw vinyl vloer niet zelf leggen? Maak dan gebruik van onze legservice. Decorazone werkt met een vaste groep professionele stoffeerders waardoor u altijd het beste resultaat krijgt!

 

 

Meer inspiratie en advies in onze showroom

 

Decorazone is de specialist in vloeren. Bezoek onze showroom voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 0318-308685 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het contactformulier.

Icoon Decorazone Bruin Wit

 Voordelen

vinyl vloeren:

Vochtbestendig

Geluiddempend

Kras- en slijtvast

Onderhoudsvriendelijk

Vloerverwarming geschikt

Zeer betaalbaar

Zelf te leggen

Duurzaam

Ruime keuze

KLANTERVARINGEN