Houten vloeren | Vloeren | Decorazone
15498
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15498,page-child,parent-pageid-15391,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Authentiek, klassiek en stijlvol

 

Decorazone beschikt over een ruime, warme collectie houten vloeren. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld door te kijken naar een zo breed mogelijk toepassingsgebied. Onze houten vloeren zijn namelijk zelf te leggen, vloerverwarming geschikt, van hoge kwaliteit, hebben minimale werking en een lange levensduur. Tot slot zijn ze ook nog eens zeer scherp geprijsd!

 

 

Multiplank

 

Multiplank is een houten vloer waarvan de bovenkant bestaat uit een toplaag van kwalitatief zeer hoogwaardig eiken hardhout en een basislaag van eersteklas kruislings verlijmd berken multiplex. Dit samen vormt de multiplank vloer tot een uiterst stabiel product waarbij de natuurlijke werking van het hout nagenoeg uitgesloten wordt. De vloer heeft dezelfde uitstraling als een massieve houten vloer.

 

Al onze houten vloeren zijn zelf nog eens aan te passen aan uw persoonlijke wensen door wel of niet te kiezen voor verschillende behandelingen die de vloer een unieke look kunnen geven. Denk hierbij aan roken, extra oliën, verouderen, handschrapen enz. Ook kunt u bij Decorazone terecht voor accessoires als plinten en onderhoudsmiddelen.

 

 

Laten leggen of doe-het-zelven?

 

Alle onze houten vloeren zijn voorzien van een veer en groefverbinding en een leginstructie waardoor ze zelf te plaatsen zijn. Wilt of kunt u uw houten vloer niet zelf leggen? Maak dan gebruik van onze legservice. Decorazone werkt met een vaste groep professionele parketteurs waardoor u altijd het beste resultaat krijgt!

 

 

Meer inspiratie en advies in onze showroom

 

Decorazone is de specialist in vloeren. Bezoek onze showroom voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 0318-308685 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het contactformulier.

Icoon Decorazone Bruin Wit

 Voordelen

houten vloeren:

Natuurproduct

Vloerverwarming geschikt

Lange levensduur

Herstelbaar

Minimale werking

Sterke beschermlaag

Ruime keuze

KLANTERVARINGEN