Vouwgordijnen | Raamdecoratie en Raambekleding | Decorazone
15538
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15538,page-child,parent-pageid-15396,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Tijdloos, veelzijdig en geschikt voor elk interieur

 

Bent u op zoek naar warme, sfeervolle raamdecoratie? Dan zijn de vouwgordijnen van Decorazone echt iets voor u. Met onze prachtige en luxe collectie heeft u een ruime keuze. Een selectie van kleuren en variaties in stofkwaliteiten en transparanties, toepasbaar in alle woonstijlen. De vouwgordijnen van Decorazone zijn voorzien van een soepel kettingsysteem, wat perfect open en dicht gaat. De modellen zijn leverbaar met en zonder baleinen. Vouwgordijnen zonder baleinen hebben een landelijke en nonchalante uitstraling. Baleinen aan de voor- en achterzijde geven een modern en strak resultaat. Kortom, vouwgordijnen zijn een tijdloze combinatie voor alle interieurs.

 

 

Systeemkleuren

 

Onze vouwgordijnsystemen zijn in 5 kleuren leverbaar. Namelijk in de kleuren wit, aluminium, zwart, crème en bruin. Vooral bij transparante stoffen kunt u zo een mooie contrasterende combinatie maken.

 

 

Uitvoering vouwgordijnen

 

Onze vouwgordijnen kunnen worden geleverd in zes verschillende modellen namelijk:

 

  • Met of zonder baleinen;
  • De baleinen aan de voorzijde van de stof of aan de achterzijde van de stof;
  • Er kunnen speciale model types geleverd worden voor erker situaties;
  • Ook kunnen er topdown vouwgordijnen worden gemaakt;
  • Al onze vouwgordijnen kunnen worden gevoerd voor meer privacy en verduistering.

 

 

Laten monteren of doe-het-zelven?

 

Wilt of kunt u de vouwgordijnen niet zelf bevestigen? Maak dan gebruik van onze montageservice. Decorazone werkt met een vaste groep deskundige vakmensen waardoor u altijd het beste resultaat krijgt!

 

 

Meer inspiratie en advies in onze showroom

 

Decorazone is de specialist in raambekleding en raamdecoratie. Bezoek onze showroom voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 0318-308685 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het contactformulier.

Icoon Decorazone Bruin Wit

 Specificaties vouwgordijnen:

Kwaliteits vouwgordijnen

Keuze uit breed assortiment stoffen

Met of zonder baleinen

5 systeemkleuren

Hand / elektrisch bediend

KLANTERVARINGEN