Ondervloeren | Vloeren | Decorazone
15512
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15512,page-child,parent-pageid-15391,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Een compleet assortiment van de beste ondervloeren

 

Voor een maximale kans op langdurig gebruik van uw vloer is het van groot belang de juiste ondervloer te kiezen. Ondanks dat u de ondervloer na plaatsing niet meer ziet, zult u het verschil wel degelijk zien en horen. Decorazone heeft een ruim aanbod in verschillende soorten ondervloeren met diverse functies. Zo hebben wij bijvoorbeeld ondervloeren met een extra egaliserende werking of een extra geluidsisolerende werking, maar ook ondervloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming / -koeling en ondervloeren die vocht beschermend zijn. Kortom, voor elk type vloer hebben wij een passende ondervloer.

 

 

Wel of geen ondervloer nodig?

 

Een vloer kan alleen voldoen aan zijn kwaliteit, als de onderlaag als onderdeel van het totale vloersysteem, optimaal functioneert. Sommige vloersoorten hebben geen ondervloer nodig wanneer de basisvloer egaal is. Veelal dienen deze vloeren dan wel verlijmd of in de anti-slip gelegd te worden. Ook kan het zijn dat er geen ondervloer nodig is maar dat de basisvloer voor het leggen eerst geëgaliseerd moet worden, zoals bijvoorbeeld bij een verlijmde PVC vloer.

 

 

Laten leggen of doe-het-zelven?

 

De meeste ondervloeren zijn vrij eenvoudig zelf te leggen. Voor het beste resultaat dient u uiteraard de juiste ondervloer te kiezen. Wilt of kunt u de ondervloer niet zelf leggen? Of heeft u geen ondervloer nodig voor uw vloer maar moet uw basisvloer geëgaliseerd worden? Maak dan gebruik van onze legservice. Decorazone werkt met een vaste groep professionele stoffeerders waardoor u altijd het beste resultaat krijgt!

 

 

Meer inspiratie en advies in onze showroom

 

Decorazone is de specialist in ondervloeren. Bezoek onze showroom voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 0318-308685 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het contactformulier.

Icoon Decorazone Bruin Wit

 Voordelen ondervloeren:

Geluidsisolerend

Egaliserend

Warmte-isolerend

Vochtbeschermend

Geschikt voor vloerverwarming / -koeling

Loopcomfort

Duurzaam

Ruime keuze

KLANTERVARINGEN