Traprenovatie en trapbekleding | Vloeren | Decorazone
15506
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15506,page-child,parent-pageid-15391,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Vakkundige traprenovatie die voldoet aan uw wensen

 

Is uw trap versleten of is het tijd voor een nieuwe uitstraling? Een geheel nieuwe trap laten plaatsen is erg kostbaar en meestal helemaal niet nodig. Uw trap bekleden is een uitstekend alternatief. Decorazone is gespecialiseerd in het vakkundig bekleden van allerlei soorten trappen tegen een zeer scherpe prijs. Of het nu gaat om het bekleden van een open trap, spiltrap, steektrap of wenteltrap, voor elke situatie bieden wij de juiste oplossing.

 

 

Trapbekleding in verschillende materialen

 

Trapbekleding is verkrijgbaar in allerlei materialen. Of u nou een klassiek, modern, of landelijk interieur heeft er zijn altijd mogelijkheden die bij uw interieurstijl passen. Decorazone biedt u de volgende mogelijkheden:

 

PVC is een zeer goed materiaal om uw trap mee te bekleden. PVC trapbekleding is altijd duurzaam door haar sterke en slijtvaste eigenschappen. Een trap bekleed met PVC is makkelijk te onderhouden, geluiddempend en waterbestendig. PVC is beschikbaar in houtlook en tegellook, waardoor de mogelijkheden uitermate divers zijn.

 

Tapijt is een tijdloos materiaal en een voordelige vorm van trapbekleding. Het stofferen van een trap brengt over het algemeen minder kosten met zich mee dan het bekleden van een trap met hout, laminaat of PVC. Een gestoffeerde trap is geluiddempend, isolerend, kindvriendelijk en in vele soorten en kleuren beschikbaar.

 

Laminaat creëert een mooie strakke uitstraling voor uw trap. De traptreden worden gerenoveerd door middel van laminaat overzettreden. Deze overzettreden worden over de bestaande traptreden gezet. Trapbekleding met laminaat is gemakkelijk in onderhoud en slijtvast.

 

Hout is een duurzame oplossing om uw trap te bekleden. Het slijt namelijk niet snel en gaat erg lang mee, bovendien is het een erg sterk materiaal waar minder snel putjes of deukjes in zullen komen dan bijvoorbeeld laminaat. De meest gebruikte houtsoorten voor een traprenovatie zijn: eiken, beuken, essen, vuren, mahonie en grenen.

 

 

Kosten traprenovatie

 

De exacte kosten voor het bekleden van een trap zijn afhankelijk van meerdere factoren. Zo zijn bijvoorbeeld het soort trap, het aantal traptreden en het materiaalsoort van invloed op de prijs.

 

 

Laten leggen of doe-het-zelven?

 

Het bekleden van een trap is secuur werk. Indien u geen ervaring heeft raden wij aan om uw traprenovatie uit te laten voeren door vakmensen. U kunt hiervoor gebruik maken van onze legservice. Decorazone werkt met een vaste groep professionele stoffeerders waardoor u altijd het beste resultaat krijgt!

 

 

Meer inspiratie en advies in onze showroom

 

Decorazone is de specialist in traprenovatie en trapbekleding. Bezoek onze showroom voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 0318-308685 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het contactformulier.

Icoon Decorazone Bruin Wit

 Voordelen traprenovatie:

Goedkoper dan een geheel nieuwe trap

Direct een andere uitstraling

Duurzaam

Groot scala aan materialen

Ruime keuze

KLANTERVARINGEN