Houten jaloezieën | Raamdecoratie en Raambekleding | Decorazone
15536
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15536,page-child,parent-pageid-15396,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Een perfecte aanwinst voor elk interieur

 

Creëer de perfecte ambiance in uw huis met een houten jaloezie van Decorazone. Houten jaloezieën geven uw interieur een luxe, warme uitstraling. De collectie houten jaloezieën is afgestemd op de laatste interieur trends. Onze uitgebreide collectie kent veel mogelijkheden. Denk aan Basswood in mat glans, glans, hoog glans, gelamineerd, hoogglans gelamineerd, duotone (hier hebben de randen een afwijkende kleur), bamboo en exotic wood. In deze laatste lijn zijn de unieke details van het hout zelfs nog zichtbaar. Standaard uitgevoerd met RVS (aluminium) koordknoppen, maar ook te leveren met houten koordknoppen. Een extra accent? Dat kan door het toevoegen van sfeervolle ladderbanden op uw houten jaloezie.

 

 

Bediening van houten jaloezieën

 

De houten jaloezieën worden uitgevoerd met bedieningskoorden. De jaloezieën van hout kunnen ook met elektrische bediening worden uitgevoerd.

 

 

Laten monteren of doe-het-zelven?

 

Wilt of kunt u de houten jaloezieën niet zelf bevestigen? Maak dan gebruik van onze montageservice. Decorazone werkt met een vaste groep deskundige vakmensen waardoor u altijd het beste resultaat krijgt!

 

 

Meer inspiratie en advies in onze showroom

 

Decorazone is de specialist in raambekleding en raamdecoratie. Bezoek onze showroom voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 0318-308685 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het contactformulier.

Icoon Decorazone Bruin Wit

 Specificaties Houten jaloezieën:

Horizontale jaloezieën

Geschikt voor diverse soorten ramen

Diverse modellen en kleuren

16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm
of 70 mm brede jaloezieën

Hand / elektrisch bediend

KLANTERVARINGEN