Paneelgordijnen | Raamdecoratie en Raambekleding | Decorazone
15526
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15526,page-child,parent-pageid-15396,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Voor een strakke en moderne uitstraling

 

Decorazone beschikt over een ruime collectie paneelgordijnen. Een raambekleding die steeds populairder wordt, door de vele mogelijkheden en variaties. Een paneelgordijn is ook buitengewoon geschikt als fraaie afscheiding of room-divider. Upgrade de panelen met houten of aluminium baleinen voor een eigentijdse uitstraling. Kies daarbij de bediening die bij uw interieur past, door de inzet van een trekstang of met het bekende koordsysteem.

 

 

Uitvoering paneelgordijnen

 

Decorazone biedt een ruime keuze paneelgordijnen, in diverse soorten polyester rolgordijn-doekkwaliteiten en gordijnstof kwaliteiten. De paneelgordijnen kunnen worden voorzien van houten en aluminium onderlijsten en baleinen, zodat u uw paneelgordijn kunt voorzien van uw persoonlijke touch. De paneelgordijn systemen zijn uitvoerbaar in de kleur wit en aluminium.

 

 

Bediening van het paneelgordijn

 

Standaard wordt het paneelgordijn geleverd met stangbediening, de panelen zijn dan gekoppeld. Wanneer u de panelen in iedere gewenste positie wilt plaatsen kunt u kiezen voor de niet gekoppelde uitvoering. Optioneel is het paneelgordijn leverbaar met hand, koord of elektrische bediening.

 

 

Eindeloos veel mogelijkheden

 

Paneelgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen.  Ook als afscheiding of als kastenwand zijn paneelgordijnen erg functioneel. In een handomdraai is een kamer opgedeeld in tweeën wanneer u even behoefte heeft aan tijd voor uzelf.

 

 

Laten monteren of doe-het-zelven?

 

Wilt of kunt u de paneelgordijnen niet zelf bevestigen? Maak dan gebruik van onze montageservice. Decorazone werkt met een vaste groep deskundige vakmensen waardoor u altijd het beste resultaat krijgt!

 

 

Meer inspiratie en advies in onze showroom

 

Decorazone is de specialist in raambekleding en raamdecoratie. Bezoek onze showroom voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 0318-308685 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het contactformulier.

Icoon Decorazone Bruin Wit

 Specificaties paneelgordijnen:

Kwaliteits vouwgordijnen

Geschikt voor grote ramen

Geschikt als afscheiding of wand

Keuze uit breed assortiment stoffen

2 systeemkleuren

Hand / elektrisch bediend

KLANTERVARINGEN