Kunstgras | Vloeren | Decorazone
15504
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15504,page-child,parent-pageid-15391,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Nauwelijks te onderscheiden van echt gras

 

Kunstgras is momenteel erg populair. Niet zo verwonderlijk als u bedenkt dat het geschikt is voor vele toepassingen en diverse doelgroepen. Zo wordt kunstgras tegenwoordig gebruikt voor tuinen, balkons en dakterrassen, maar ook voor sportvelden of rondom speeltoestellen en zwembaden. De collectie kunstgras van Decorazone is zorgvuldig geselecteerd en wordt vervaardigd door middel van een zeer hoogwaardig productieproces. Hierdoor is het nauwelijks te onderscheiden van echt gras!

 

Uw kunstgras blijft uiteraard altijd groen, maar er zijn nog meer voordelen: zaaien, gras maaien, dorre plekken en onkruid bestrijden zijn namelijk verleden tijd. Decorazone biedt u een grote diversiteit aan verschillende kleuren, hoogten en afmetingen zodat er altijd een kwaliteit tussen zit die past bij uw situatie.

 

 

Laten leggen of doe-het-zelven?

 

Al ons kunstgras is voorzien van een leginstructie waardoor het eenvoudig zelf te plaatsen is. Wilt of kunt u uw kunstgras niet zelf leggen? Maak dan gebruik van onze legservice. Decorazone werkt met een vaste groep professionele stoffeerders waardoor u altijd het beste resultaat krijgt!

 

 

Meer inspiratie en advies in onze showroom

 

Decorazone is de specialist in vloeren. Bezoek onze showroom voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 0318-308685 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het contactformulier.

Icoon Decorazone Bruin Wit

 Voordelen

kunstgras:

Zelf te leggen

Natuurlijke uitstraling

Veilig en zacht

Onderhoudsvriendelijk

Kosten besparend

Altijd groen

Duurzaam

Anti allergisch

Ruime keuze

KLANTERVARINGEN