Tapijttegels | Vloeren | Decorazone
15494
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15494,page-child,parent-pageid-15391,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Ontdek de ongekende mogelijkheden met tapijttegels

 

De tapijttegels wie kent ze niet. Al jaren lang worden deze tegels gebruikt in de projectwereld en op de particuliere markt. Echter blijft de tapijttegel nog steeds aan populariteit winnen. Dit komt voornamelijk door de eindeloze mogelijkheden, het gebruiksgemak en de warme en sfeervolle uitstraling van de tapijttegel.

 

Onze tapijttegels zijn verkrijgbaar in ontzettend veel stijlen, kleuren, dessins en materialen. Van klassiek tot trendy, van hightech tot handgemaakt en van hoog tot laagpolig. Decorazone beschikt over een breed aanbod van o.a. restantpartijen tot en met tegels die compleet naadloos te leggen zijn. Wij bieden voor iedere situatie de perfecte oplossing!

 

 

Laten leggen of doe-het-zelven?

 

Alle tapijttegels zijn voorzien van een leginstructie waardoor ze eenvoudig zelf te plaatsen zijn. Tapijttegels zijn bijzonder duurzaam en voorzien van een bitumen rug, zodat een ondervloer niet per se noodzakelijk is. Wilt of kunt u uw tapijttegels niet zelf leggen? Maak dan gebruik van onze legservice. Decorazone werkt met een vaste groep professionele stoffeerders waardoor u altijd het beste resultaat krijgt!

 

 

Meer inspiratie en advies in onze showroom

 

Decorazone is de specialist in vloeren. Bezoek onze showroom voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 0318-308685 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het contactformulier.

Icoon Decorazone Bruin Wit

 Voordelen

Tapijttegels:

Gemakkelijk en snel te leggen

Minimaal snijverlies

Geen ondertapijt nodig

Verhuisbaar

Vlekken makkelijk afwasbaar

Isolerende werking

Geluiddempend

Brandveilig

Antistatisch

Eindeloze combinatie mogelijkheden

Warm en sfeervol

KLANTERVARINGEN