Onderhoudsmiddelen | Vloeren | Decorazone
15516
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15516,page-child,parent-pageid-15391,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Goed onderhoud is het behoud van uw kostbare vloer

 

Om zolang mogelijk van uw mooie vloer te kunnen genieten, dient u de vloer regelmatig te reinigen met de juiste onderhoudsmiddelen. Dit is vrij vanzelfsprekend, maar toch wordt hier vaak te weinig aandacht aan besteed. Een goed onderhouden vloer behoud zijn optimale conditie en hierdoor wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. Een slecht onderhouden vloer verliest daarentegen snel zijn oorspronkelijke uitstraling.

 

Decorazone beschikt over een uitgebreid assortiment aan reinigings- en onderhoudsmiddelen. Of het nu gaat om PVC, vinyl, laminaat, hout of tapijt, voor elke type vloer hebben wij de juiste producten. Ook kunt u bij Decorazone terecht voor het onderhoud van uw houten vloer. Indien gewenst kunnen onze parketteurs uw houten vloer bijvoorbeeld opschuren en/of oliën.

 

 

Meer inspiratie en advies in onze showroom

 

Decorazone is de specialist in onderhoudsmiddelen. Bezoek onze showroom voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 0318-308685 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het contactformulier.

Icoon Decorazone Bruin Wit

 Voordelen

onderhouds-

middelen:

Hygiënisch

Behoud oorspronkelijke uitstraling

Behoud optimale conditie

Verlengd levensduur van uw vloer

Ruime keuze

KLANTERVARINGEN