Aluminium jaloezieën | Raamdecoratie en Raambekleding | Decorazone
15528
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15528,page-child,parent-pageid-15396,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Creëer ruimte en speel met horizontale lijnen

 

Regel uw privacy met deze stijlvolle raambekleding. Draai aan de tuimelstang voor nog meer controle over de intensiteit en richting van het licht. Geef uw horizontale jaloezie een persoonlijke touch met een bijpassende of juist contrasterende ladderband. Bekijk de uitgebreide collectie en laat u overtuigen. De collectie aluminium jaloezieën omvat een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De 70 mm lamelbreedte geeft een erg robuuste uitstraling en creëert het shutter effect.

 

 

Bediening van de jaloezieën

 

De jaloezieën worden uitgevoerd met bedieningskoord en/of tuimelstang. De jaloezieën kunnen ook met mono of elektrische bediening worden uitgevoerd.

 

 

Systeemkleuren

 

De systemen zijn uitvoerbaar in een 5-tal warme of tijdloze kleuren, namelijk in het wit, grijs, zwart, crème of bruin zodat deze perfect aansluiten op uw kozijn.

 

 

Laten monteren of doe-het-zelven?

 

Wilt of kunt u de aluminium jaloezieën niet zelf bevestigen? Maak dan gebruik van onze montageservice. Decorazone werkt met een vaste groep deskundige vakmensen waardoor u altijd het beste resultaat krijgt!

 

 

Meer inspiratie en advies in onze showroom

 

Decorazone is de specialist in raambekleding en raamdecoratie. Bezoek onze showroom voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 0318-308685 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het contactformulier.

Icoon Decorazone Bruin Wit

 Specificaties aluminium jaloezieën:

Horizontale jaloezieën

Geschikt voor diverse soorten ramen

Diverse modellen en kleuren

16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm
of 70 mm brede jaloezieën

5 systeemkleuren

Hand / elektrisch bediend

KLANTERVARINGEN