Plak PVC vloeren en Click PVC vloeren | Vloeren | Decorazone
15775
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15775,page-child,parent-pageid-15391,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

De allernieuwste trend op het gebied van vloeren

 

Bent u op zoek naar een betaalbare vloer die zeer onderhoudsvriendelijk is en oogt als echt hout of natuursteen? Een PVC vloer is het antwoord. Decorazone beschikt over meer dan 1.000 verschillende PVC vloeren. U kunt naar eigen wens kiezen uit een vloer voor uw werk- of leefomgeving. Zo valt bij u de keuze bijvoorbeeld op een natuurgetrouwe houtstructuur maar kiest een ander liever voor de tegelstructuur. Ook de kleurtinten, dessins en kwaliteiten zijn zeer uiteenlopend.

 

 

Plak PVC vloeren

 

Een plak PVC vloer (ook wel verlijmbaar PVC of dryback PVC genoemd) wordt vastgelijmd op de basisvloer en heeft geen extra ondervloer nodig. Omdat de dunne PVC stroken op de basisvloer worden geplakt is het van essentieel belang dat deze basisvloer helemaal vlak is. Wanneer er namelijk kleine oneffenheden zijn zullen deze worden uitvergroot en direct opvallen aan de bovenkant van de plank. Om die reden moet de vloer altijd eerst worden geëgaliseerd met egaline. Wanneer het een vlakke cementdekvloer of anhydrietvloer betreft is een egalisatielaag van 2 á 3 mm voldoende. Wanneer de vloer niet volledig vlak is door bijvoorbeeld lijmresten, oneffenheden, uitgefreesde vloerverwarmingssleuven of een bestaande tegelvloer moet er dubbel geëgaliseerd worden (4 á 5 mm). Decorazone egaliseert en legt ook over bestaande houten vloeren indien deze volledig vast liggen.

Een verlijmde PVC vloer werkt niet en kan hierdoor strak langs wanden, deurkozijnen en verwarmingsbuizen gelegd worden. Met een plak PVC vloer behaald u optimaal rendement uit uw vloerverwarming. Ook is een verlijmde PVC vloer zeer geluiddempend, vochtbestendig, onderhoudsvriendelijk en slijtvast.

 

 

Click pvc vloeren

 

Een click PVC vloer heeft een uniclick verbinding. Deze verbinding is vergelijkbaar met de klikverbinding van een laminaatvloer en dus vrij eenvoudig zelf te leggen. Een click PVC wordt boven op een speciale ondervloer gelegd en hoeft verder niet verlijmd te worden. Doordat er een click verbinding in de PVC strook zit is deze plank altijd dikker dan een plak PVC strook.

Een click PVC vloer is een zwevende vloer en hierdoor iets minder geluiddempend dan een verlijmbare PVC vloer. Ook dienen click PVC vloeren altijd iets van de kant gelegd te worden waardoor er plakplinten nodig zijn rondom bijvoorbeeld deurkozijnen en drempels. De click PVC vloer is verhuisbaar en kan in een andere ruimte nogmaals gelegd worden. Ook een click PVC vloer is vochtbestendig, onderhoudsvriendelijk en slijtvast.

 

 

Laten leggen of doe-het-zelven?

 

Een verlijmbare PVC vloer is geen doe-het-zelf product, een klik PVC vloer kunt u daarentegen wel vrij eenvoudig zelf leggen. Wilt of kunt u uw PVC vloer niet zelf leggen? Maak dan gebruik van onze legservice. Decorazone werkt met een vaste groep professionele stoffeerders waardoor u altijd het beste resultaat krijgt!

 

 

Meer inspiratie en advies in onze showroom

 

Decorazone is de specialist in vloeren. Bezoek onze showroom voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 0318-308685 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het contactformulier.

Icoon Decorazone Bruin Wit

 Voordelen

PVC vloeren:

Zeer geluiddempend

Extreem slijtvast

Vochtbestendig

Onderhoudsvriendelijk

Ideaal voor vloerverwarming

Natuurgetrouw

Brandvertragend

Ruime keuze

Langdurige garantie

KLANTERVARINGEN