Plisségordijnen en Duoshades | Raamdecoratie en Raambekleding |
15530
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15530,page-child,parent-pageid-15396,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Functioneel, sfeervol en decoratief

 

 

Kiest u voor een plissé of duoshade (honingraad plissé) van Decorazone? Dan kiest u voor de ideale oplossing voor serres, schuine ramen, koepels, driehoekige ramen en andere speciale toepassingen. Warmte- en lichtregeling komen hier samen. Plissés zijn functioneel, maar ook zeker sfeervol en decoratief. De plisségordijnen en duoshades zijn in veel modellen leverbaar. Ook de populaire top-down plisségordijnen zijn bij ons leverbaar. De stoffen zijn verkrijgbaar in transparant, lichtdoorlatende of verduisterende kwaliteiten.

 

 

Bediening van het plisségordijn

 

U heeft bij de plisségordijnen en duoshades de keuze uit koord, ketting, handgreep, stang, rotatie en elektrische bediening.

 

 

Systeemkleuren

 

De profielen van het systeem wordt standaard in de kleur wit uitgevoerd. Optioneel kunt u zonder meerprijs de profielen laten uitvoeren in crème, antraciet, aluminium of bronze.

 

 

Laten monteren of doe-het-zelven?

 

Wilt of kunt u de plisségordijnen of duoshades niet zelf bevestigen? Maak dan gebruik van onze montageservice. Decorazone werkt met een vaste groep deskundige vakmensen waardoor u altijd het beste resultaat krijgt!

 

 

Meer inspiratie en advies in onze showroom

 

Decorazone is de specialist in raambekleding en raamdecoratie. Bezoek onze showroom voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 0318-308685 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het contactformulier.

 

Icoon Decorazone Bruin Wit

 Specificaties plisségordijnen:

Kwaliteits plisségordijnen

Geschikt voor vrijwel alle ramen

Geschikt voor draaikiepramen

Keuze uit breed assortiment stoffen

5 systeemkleuren

Isolerende werking

Verbeterd de akoestiek

Hand / elektrisch bediend

KLANTERVARINGEN