Rolgordijnen | Raamdecoratie en Raambekleding | Decorazone
15534
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15534,page-child,parent-pageid-15396,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Praktisch, tijdloos en nog steeds populair

 

Voor een rustig interieur, zijn de rolgordijnen van Decorazone de perfecte oplossing. De zeer uitgebreide collectie biedt u een groot kleurenpalet in lichtdoorlatende, transparante, verduisterende, screen en brandvertragende kwaliteiten. De afwerking van een rolgordijn is bij de standaard modellen geheel naar wens te bepalen en te verfraaien met verschillende accessoires zoals houten en aluminium onderlijsten, volants, zeilringen en bedieningen in kleur. Daarnaast zijn er ook uitvoeringen speciaal voor draaikiepramen en dakramen. Ook biedt Decorazone oplossingen om niet in uw kunststof raam te hoeven schroeven.

 

 

Systeemkleuren

 

De systemen zijn uitvoerbaar in een 5-tal warme of tijdloze kleuren, namelijk in het wit, grijs, zwart, crème of bruin zodat deze perfect aansluiten op uw kozijn.

 

 

Bediening van het rolgordijn

 

Standaard wordt het rolgordijn geleverd met een kettingbediening. Het rolgordijn is optioneel leverbaar met een veermechanisme of elektrische bediening.

 

 

Laten monteren of doe-het-zelven?

 

Wilt of kunt u de rolgordijnen niet zelf bevestigen? Maak dan gebruik van onze montageservice. Decorazone werkt met een vaste groep deskundige vakmensen waardoor u altijd het beste resultaat krijgt!

 

 

Meer inspiratie en advies in onze showroom

 

Decorazone is de specialist in raambekleding en raamdecoratie. Bezoek onze showroom voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 0318-308685 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het contactformulier.

Icoon Decorazone Bruin Wit

 Specificaties rolgordijnen:

Kwaliteits rolgordijnen

Keuze uit breed assortiment stoffen

6 verschillende modellen

5 systeemkleuren

Hand / elektrisch bediend

KLANTERVARINGEN