Bezorgen, afhalen, retour | Klantenservice | Decorazone
15480
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15480,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

BEZORGEN, AFHALEN, RETOUR

BEZORGEN

 

Kosten

Decorazone bezorgt gratis indien de klant gebruik maakt van onze montage- en legservice. Onze vakmensen nemen uw bestelling mee wanneer ze bij u langs komen. Ook bij een bestelling vanaf €400,00 bezorgt Decorazone volledig gratis in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). Bij de bestelling geeft u aan wanneer u de producten wilt ontvangen en u word binnen 24 uur na uw bestelling netjes op de hoogte gebracht omtrent de gewenste afleverdatum. Op de dag van levering wordt u een half uur tot een uur voor levering telefonisch ingelicht door onze transporteur. Op deze manier hoeft u niet de gehele dag thuis te zijn.

De transportkosten naar België bedragen, ongeacht uw woonplaats, €60,00 per bestelling. Het maakt dus niet uit hoeveel producten u bij ons besteld.

 

De afleveringsplaats
Als het afleveradres anders is dan het postadres dient u dit telefonisch of via de mail aan ons door te geven. Wanneer u uw bestelling online plaatst kunt u dit ook aangeven in het vakje “Extra informatie” tijdens de bestelprocedure.

 

Afleverdatum en tijd
De bezorgdatum wordt met u overlegd. Helaas kunnen wij geen exacte tijdstippen aangeven. De gemiddelde levertijd is 5 tot 7 werkdagen.

 

Uitgestelde levering
Een door u uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal zes maanden na de besteldatum. We vragen u dit wel aan te geven tijdens uw bestelproces. Wanneer een order reeds bij ons binnen is kan deze voor maximaal drie maanden is ons magazijn gestald worden. De eerste drie weken zijn hier geen kosten aan verbonden.

 

Bezorgafspraak
Wanneer een afspraak niet door kan gaan, dient u deze minimaal 24 uur van te voren bij ons te annuleren. Wanneer een afspraak niet afgezegd wordt worden €30,00 extra bezorgkosten in rekening gebracht.

 

 

AFHALEN

 

Voor het afhalen van de bestelde artikelen maakt u eenvoudig een afspraak. Zo kunnen wij er voor zorgen dat de door u bestelde producten gegarandeerd aanwezig zijn bij uw komst.

 

Afhaaladres:

Decorazone (Bestfloors B.V.)
Hadrianussingel 34
6642 AJ Beuningen

 

Afhaaltijden:

Dinsdag t/m donderdag: 10.00 – 18.00 uur

Vrijdag: 10.00 – 20.00 uur

Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

 

 

RUILEN EN RETOURNEREN

 

De bestelde producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geruild of geretourneerd worden. Uiteraard mogen de geretourneerde producten niet gebruikt of geopend zijn. U betaalt voor het retourneren van de producten slechts de verzendkosten.

 

Procedure:

Stuur voordat u de producten retour stuurt een e-mail naar info@decorazone.nl met daarin de volgende gegevens:
– Uw factuurnummer
– Welke producten u wilt retourneren
– De reden van retour
– In geval van ruilen, voor welke producten u het zou willen ruilen

 

Vervolgens stuurt u de producten naar:
Decorazone (Bestfloors B.V.)
Afdeling Retouren
Hadrianussingel 34
6642 AJ Beuningen

 

Zorg dat uw zending deugdelijk verpakt en voldoende gefrankeerd is. Decorazone zal uw retourzending dan bij binnenkomst zo snel mogelijk kunnen afhandelen en eventueel vervangen.