Waarom Decorazone | Over Decorazone | Decorazone
15317
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15317,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

OVER DECORAZONE

Over ons

 

Decorazone is een bedrijf dat zich bezig houdt met interieurinrichting. Wij zijn een professioneel team dat gespecialiseerd is in vloeren, wanddecoraties en raambekleding.  Van kleine kamers tot grote bedrijfspanden, wij hebben voor ieder budget wat wils en geven uw interieur de gewenste uitstraling.

 

 

Woning- en projectinrichting

 

Decorazone is uw partner voor woning- en projectinrichting. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van vloeren, wanddecoraties en raambekleding. Wij vinden wanden en ramen in een leefruimte even belangrijk als de vloeren, samen geven zij de door u gewenste uitstraling. Uw ideeën staan bij ons voorop, met onze expertise streven wij er vervolgens naar om uw interieur volledig aan te laten sluiten bij uw wensen op het gebied van functie, sfeer en gebruiksgemak.

 

 

Kwaliteit en duurzaamheid

 

Decorazone is een partner van diverse gerenommeerde merken en daarom bent u bij ons altijd verzekerd van hoogwaardig en duurzaam materiaal. Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid en werken daarom alleen met de beste materialen, of het nu gaat om vloeren, wandbekleding of raamdecoraties.

Naast het materiaal is de vakkundigheid van het personeel minstens zo belangrijk om uw wensen te realiseren. Decorazone waarborgt de kwaliteit door met een vaste groep betrouwbare, professionele stoffeerders, parketteurs en montagemedewerkers te werken.

 

 

De scherpste prijs

 

Decorazone biedt u de scherpste prijs voor de beste kwaliteit. Hoe kan dat? Wij zijn een klein professioneel bedrijf dat beschikt over goede contacten en samenwerkingsverbanden waardoor bestaande producten rechtstreeks bij de producenten worden besteld. Daarnaast ontwerpen en realiseren wij ook onze eigen producten. Door deze manier van werken wordt er op de kosten bespaard en kan Decorazone u de laagste prijsgarantie bieden zonder dat er aan kwaliteit ingeleverd wordt. Een echte win-win situatie!

Heeft u vragen of interesse in de producten en/of diensten van Decorazone? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Icoon Decorazone Bruin Wit

 Waarom

Decorazone:

Laagste prijsgarantie

Deskundig advies van specialisten

A-merken en exclusieve producten

Zeer uitgebreid en compleet assortiment

Vaste groep professionele vakmensen voor het leggen en monteren

Gratis advies aan huis

Gratis inmeten

Gratis vochtmeting

Gratis opslag en bestelling op afroep

Indien gewenst leggen of monteren in meerdere keren

Bij slagen in showroom kilometer vergoeding

Gratis parkeren voor de deur

KLANTERVARINGEN