Veilig online betalen | Betaalmogelijkheden | Decorazone
15478
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15478,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

BETAALMOGELIJKHEDEN

VEILIG ONLINE BETALEN

 

Decorazone biedt u verschillende betaalmogelijkheden voor online betalingen. U kiest de betaalwijze die u het prettigst vindt. Belangrijk om te weten is, dat hoe u ook betaalt, dit altijd op een veilige manier gebeurt.

Betalen met iDEAL bij Decorazone

iDEAL

 

De #1 betaalmethode in Nederland

Snel en vertrouwd via de eigen bank

 

iDEAL is de in Nederland meest gebruikte online betaalmethode. iDEAL werkt direct samen met 10 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij Decorazone afrekenen. Nadat u iDEAL heeft gekozen als betaalwijze dient u uw eigen bank te selecteren. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van uw bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Decorazone wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

Online betalen met uw creditcard bij Decorazone

Creditcard

 

Wereldwijd het meest gebruikte online betaalmiddel

Comfortabel en veilig

 

Decorazone accepteert VISA of MasterCard

 

Wanneer u betaald met u creditcard worden de betaalgevens versleuteld via de SSL-methode. Bij een online bestelling geeft u uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (de drie laatste cijfers op de achterkant van uw creditcard) aan. Mogelijk vraagt uw creditcardorganisatie uw de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards. Het factuurbedrag wordt automatisch van uw creditcard-rekening afgeboekt als uw artikelen worden verzonden. Als uw bestelling bestaat uit meerdere artikelen die op verschillende datums verzonden worden, dan wordt uw creditcard belast per levering. Bij een retourzending wordt het betreffende bedrag direct op uw creditcard-rekening teruggeboekt.

Betalen met PayPal bij Decorazone

Paypal

 

Zeer laagdrempelig

Populaire betaalmethode

 

PayPal is wereldwijd een behoorlijk succesvolle betaalmethode met meer dan 143 miljoen gebruikers. Wilt u snel en veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mailadres en wachtwoord. Open hier uw PayPal rekening.

Betalen met Bancontact Mister Cash bij Decorazone

Bancontact / Mister Cash

 

De bekendste betaalmethode in België

Voor zowel on- als offline betalingen

 

Bancontact maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Bancontact is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Bancontact verreweg de populairste manier van betalen in België. Om te kunnen betalen met Bancontact / Mister Cash moet u aangesloten zijn bij één van de volgende banken: KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING of VDK spaarbank.

Betalen met een cadeaukaart of kortingscode bij Decorazone

Decorazone Cadeaukaart / Kortingscode

 

Zeer eenvoudig

Veilig en snel

 

Online voert u op de winkelmand pagina uw kortingsboncode in, in het daarvoor bestemde veld.  Vervolgens klikt u op ‘kortingsbon toepassen’ en ‘doorgaan naar afrekenen’. U ziet vanzelf of u een restbedrag moet betalen. Offline kunt u uw cadeaukaart of kortingsbon verzilveren in onze showroom.

Veilig online betalen bij Decorazone dankzij Mollie

Mollie

 

Mollie B.V. is een erkend bedrijf dat internetbetalingen verzorgt voor derden. Als u een betaling doet aan Decorazone.nl gaat de betaling vaak eerst via Mollie. Mollie zorgt er vervolgens voor dat wij het bedrag ontvangen.

 

Door jarenlange kennis in de betaalmarkt staat Mollie garant voor een zo veilig mogelijke afhandeling van de transactie en biedt hiervoor een ‘secure’ verbinding aan. Ook scant Mollie alle betalingen om zo middels zelf lerende algoritmes frauduleuze betalingen te herkennen. Als specialist in online betalen bieden zij betaaloplossingen op maat voor iedere webshop.